ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ (ΑΡΓΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ)
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΤΠΠ 14.00-21.00 ΣΚ 10:00-21:00 (Τηλ: 2106621103)

«Άνεμος» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Κωνσταντίνος Κομνηνός στον 3ο αγώνα ROTAX που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα στις 9/7/17 όπου με την ταχύτητα και την σταθερότητα του δεν άφησε περιθώρια στους συναθλητές του να τον απειλήσουν στην διεκδίκηση της 1η θέσης της κατηγορίας Junior.

Ο πιλότος της SpeedForce Racing Team κατακτώντας τον 1ο χρόνο στις χρονομετρημένες δοκιμές ξεκίνησε και τερμάτισε και στα 3 σκέλη των αγώνων στην 1η θέση πετυχαίνοντας το απόλυτο στην κατηγορία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρόνος που πραγματοποίησε στα χρονομετρημένα ήταν 42.246 ξεπερνώντας ακόμα και τον ταχύτερο γύρο του πρώτου στην κατηγορία Senior που ήταν 42.543. Στην SENIOR συμμετέχουν πιο γρήγοροι και έμπειροι οδηγοί και για πρώτη φορά εμφανίζεται οδηγός της Junior να ξεπερνά σε χρόνους την Senior!
Το γεγονός αυτό εξέπληξε τους συναθλητές του και τους παρόντες του αγώνα, ενώ παράλληλα πιστοποιεί ότι οι εντατικές προπονήσεις και η σκληρή προσπάθεια που καταβάλει τους τελευταίους μήνες ο νεαρός πιλότος της SpeedForce αποδίδουν καρπούς.

 

Κατηγοριες: Αγώνες, Νέα

    Ημερολόγιο πίστας

    Video

    Αναζήτηση