ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε και εφόσον τα προϊόντα ειναι αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία/κουτί και δεν εχουν υποστεί οποιαδήποτε αλλη αλλοίωση ή ζημιά. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής (μεταφορικά) των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής, αφορά σε λάθος της εταιρείας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του/των προϊόντων.

Για την επιστροφή, αλλαγή ή ακύρωση παραγγελίας, έχετε υποχρέωση να επικοινωνήσετε με τη «Πίστα Καρτ Speed Force» είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.speedforce.gr/epikoinonia/ είτε να αποστείλετε email στο info@speedforce.gr όπου θα αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το είδος/είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε. Κατόπιν ένα στέλεχος της εταιρίας Speed Force θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη διευθέτηση της διαδικασίας. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την διεκπεραίωσή του αιτήματος. Η «Πίστα Καρτ Speed Force» θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.speedforce.gr/epikoinonia/.

Παράλληλα, ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του/των προϊόντων που έχει αγοράσει και επιθυμεί να επιστρέψει, προσκομίζοντάς το/τα στο φυσικό κατάστημα «Πίστα Καρτ Speed Force» στην Διεύθυνση Σκοπευτηριου 7-Θεση Βουρβατση, ΚΟΡΩΠΙ και αφού έχει προηγηθεί ηλεκτρονική επικοινωνία είτε μέσω της δεύθυνση https://www.speedforce.gr/epikoinonia/ είτε μέσω email στο info@speedforce.gr όπου θα αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το είδος/είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία εφόσον αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από το προσωπικό της εταιρείας και μόνο κατόπιν αποστολής αιτήματος ακύρωσης της παραγγελίας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@speedforce.gr όπου θα αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας.
Η ακύρωση θα είναι έγκυρη μόνο εφόσον παραλάβετε email επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής η οποία περιγράφεται παρακάτω.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε και εφόσον τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία/κουτί και δεν έχουν υποστεί οποιαδήποτε άλλη αλλοίωση ή ζημιά. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής (μεταφορικά) των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής, αφορά σε λάθος της εταιρείας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του/των προϊόντων.
Για την επιστροφή, αλλαγή ή ακύρωση παραγγελίας, έχετε υποχρέωση να επικοινωνήσετε με την εταιρεία είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στη δνση https://www.speedforce.gr/epikoinonia/ είτε να αποστείλετε email στο info@speedforce.gr όπου θα αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το είδος/είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε. Κατόπιν ένα στέλεχος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη διευθέτηση της διαδικασίας. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την διεκπεραίωσή του αιτήματος. Η εταιρεία θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.speedforce.gr/epikoinonia/

Παράλληλα, ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του/των προϊόντων που έχει αγοράσει και επιθυμεί να επιστρέψει, προσκομίζοντάς το/τα στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας στη διεύθυνση Σκοπευτηριου 7-Θεση Βουρβατση, ΚΟΡΩΠΙ και αφού έχει προηγηθεί ηλεκτρονική επικοινωνία είτε μέσω της διεύθυνσης https://www.speedforce.gr/epikoinonia/ είτε μέσω αποστολής email στο info@speedforce.gr όπου θα αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το είδος/είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγω αλλαγής γνώμης, επιβαρύνεστε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς.
Συμφωνείτε να δώσετε στην εταιρεία μας όσο το δυνατό περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεύθυνση παραλαβής των εμπορευμάτων, για παράδειγμα όροφος, δυσκολίες πρόσβασης του μεταφορέα/courier, ύπαρξη ασανσέρ, στενές σκάλες, κτλ., προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία παραλαβής από το χώρο που θα μας υποδείξετε. Συμφωνείτε ότι θα υπάρχει κατάλληλη πρόσβαση στο χώρο για την παραλαβή των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων.
Αν ο μεταφορέας/courier θεωρήσει ότι η παραλαβή των προϊόντων από το χώρο που θα υποδείξετε, μπορεί να προκαλέσει φθορά στην περιουσία σας, θα σας ενημερώσει προφορικώς και θα το καταγράψει στο έντυπο παραλαβής. Μπορεί να υποδείξετε στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών/courier να συλλέξει τα προϊόντα παρά την υπόδειξη αυτή, παρόλα αυτά δε θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκληθεί στην περιουσία σας ή τα εμπορεύματα δεδομένου ότι η συλλογή των προϊόντων θα γίνει με την πρέπουσα προσοχή και φροντίδα.
Συμφωνείτε να δώσετε στο συνεργάτη όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, συμπεριλαμβανομένων όλων των μερών και των εξαρτημάτων που τα απαρτίζουν. Κατά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από το μεταφορέα θα υπογράψετε ένα έντυπο παραλαβής για να πιστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η παράδοση στο μεταφορέα. Το έντυπο παραλαβής θα σας δοθεί από το συνεργαζόμενο μεταφορέα/courier.
Αν δεν δύναστε να είστε ο ίδιος παρών κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από το χώρο, μπορείτε να ορίσετε ένα εκπρόσωπο που θα αναλάβει αυτή τη διαδικασία εκ μέρους σας. Ο εκπρόσωπος αυτός θα πρέπει να είναι ενήλικος και ικανός να επιβλέψει την παραλαβή των προϊόντων σας αντί για εσάς.