Νέα

1oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 25-3-18 ΜΕΓΑΡΑ

Την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2018 είχαμε με τον 1ο αγώνα Πανελλήνιου καρτ στα Μέγαρα στις 25/3/18. Η ομάδα SPEEDFORCE έλαβε μέρος στον αγώνα με 9 συμμετοχές οι οποίες ήταν 5 συμμετοχές στην κατηγορία Μίνι ,1 συμμετοχή στην κατηγορία Junior και 3 συμμετοχές στην κατηγορία CLUB.
Tα πρώτα τους βήματα στο αγωνιστικό κλίμα έκαναν με την εμφάνιση τους στην κατηγορία Μίνι 4 οδηγοί ¨ο Καρράς Φιλίπ,
ο Καρράς Ζαν Πωλ,ο Φραγκακης Νικόλας και ο Μαλάμης Βασίλης θέλοντας να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και να συλλέξουν αγωνιστικές εμπειρίες.
Στην κατηγορία Μίνι Γενικής ο Αγγελόπουλος Μάριος κερδίζοντας την1η θέση στο 2ο σκέλος του αγώνα στον τελικό
χάνοντας στην εκκίνηση κατάφερε να τερματίσει 3ος.
Στην κατηγορία Junior ο Κομνηνός Κωνσταντίνος ξεκινώντας από την 2η θέση στο 1ο σκέλος του αγώνα επιφυλασσόμενος στην εκκίνηση έστριψε 4ος στην 1η στροφή και με την οδηγικη του εμπειρία και τεχνική στα προσπεράσματα μεταξύ των άλλων οδηγών εξέπληξε το θεαματικό κοινό τερματίζοντας 2ος σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο ενώ ο τελικός έρχεται να τον βρει στο 1ο σκαλί του βάθρου με 4 δευτερόλεπτα διαφορά από τον 2ο.
Ο Παίζης Περικλής σην κατηγορια CLUB ξεκινώντας με 2α χρονομετρημένα στον τελικό τερμάτισε στην 1η θέση.
Στην ιδια κατηγορία έχουμε έναν νέο οδηγό τον Κακουλιδη Βασίλη ο οποιος τερμάτισε στην 2η θεση κάνοντας τον πρώτο του αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Στην κατηγορία CLUB επίσης μια όμορφη παρουσία η Άννα Μαρία Φλώρου κάνοντας τον 1ο χρόνο στα χρονομετρημένα του 1ου σκέλους τερμάτισε 1η ενώ στον τελικό ο οποίος ήταν βρόχινος στην προσπάθεια της να διατηρήσει επάξια την πρωτιά κάποια ηλεκτρική βλάβη την ανάγκασε να εγκαταλείψει.

Συγχαρητήρια στους μικρούς και μεγάλους οδηγούς για την προσπάθεια τους .